Jump to content

Content Encoding Error.


moon_lit_tears

Recommended Posts

Does anyone know why this would pop up?

 

Just started getting this today. I'm running Firefox. I thought maybe I could boot up Internet Explorer and see if I had the problem there too. I'm getting an error there as well. It's not consent but it's on almost every site I go to. I have to refresh many times before the page actually loads.

Link to comment
Share on other sites

OK, a few questions first, unless someone else (or google) can help.

 

1. Have you installed any software recently since last using the internet and this problem occurring?

 

2. Have you made any changes to your system?

 

3. Have you run your AV/Spyware/Adware scans?

 

4. Have you cleared your temporary internet files, cookies, etc?

 

5. Which versions of the browsers are you using?

 

Sorry for the interrogation, just trying to narrow down the problem.

Link to comment
Share on other sites

OK, a few questions first, unless someone else (or google) can help.

 

1. Have you installed any software recently since last using the internet and this problem occurring?

 

2. Have you made any changes to your system?

 

3. Have you run your AV/Spyware/Adware scans?

 

4. Have you cleared your temporary internet files, cookies, etc?

 

5. Which versions of the browsers are you using?

 

Sorry for the interrogation, just trying to narrow down the problem.

 

1. Nope.

2. Nope

3. Yes

4. I hate clearing my cookies and such on here but yes. :D

5. Firefox 3.5 or something like that. Plus IE was doing the same.

 

I did some looking via my phone (DSi was having issues as well.) and I found something about my wireless router. I actually unhooked it for a second and gave it time to recycle, and have not had an issue since.

 

thanks for the help though. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...